**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

Dybt inde i skiltekoven


Jeg tror de fleste kender til begrebet skilteskoven. Når der er så mange skilte, at det nærmest danner en skov i sig selv. Men er der overhovedet grund til, at hænge så mange skilte op? Har de alle et formål, og er to skilte dobbelt så godt som et skilt?

Det korte svar er vel, at man kan bruge et skilt til at kommunikere mange forskellige ting. Nogen steder, er der endda lovgivning omkring skilte. Det drejer sig især som sikkerheds skilte.

Hvis man vil indrette sig optimalt i forhold til skilte, så vil min anbefaling være, at man benytter sig af et skiltefirma. Man kan sagtens få den ide, at deres interesse er, at sælge så mange skilte som muligt. Men man skal istedet huske på, at de har stor ekspertise i netop skiltning. Både i forhold til lovgivning, men også hvordan man skilter mest effektivt.

Man kan selvfølgelig altid selv gå igang med at bestille- og montere skilte. Men det vil så også være med fare for, at man ikke kan se skoven for bare træer.


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.