**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

Sommer regn


De sidste mange år har der været nedtrykt humør, efterhånden som sommeren har været præget af regn. Noget tyder på, at det nærmest kan ske med omvendt fortegn i år. Det er som om, at der i år faktisk er en enormt ønske om, at vi efterhånden kunne få lidt regn.

Faktisk er hele Danmark efterhånden så tør, at der er national afbrændingsforbud. Det er utroligt, så tør en sommer kan jeg ikke huske vi har haft i mange år. Når det er så varmt og tørt, skal man selvfølgelig også være opmærksom på dødsfald eller andre tilfælde, som kan udløse af det varme vejr. Man skal virkelig tage sig nogle forholdsregler.

Det betyder også, at det mange steder eksempelvis er forbudt, at dyrke en af sommerens vigtigste elementer, nemlig at grille. Så måske vi bare skulle satse på at par dages regn, så resten af sommeren igen kan komme tilbage til normalen.


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.