**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

Pas på din computer


Jeg tror de fleste har hørt om, eller kender nogen som har været ramt af et ransomware angreb. Det er den slags angreb, hvor man oplever at få filerne på sin computer låst.

For at få adgang til sin computer igen, skal man betale en løsesum. Det kræver selvfølgelig, at man også stoler på, at de der har låst computeren, også faktisk vil låse den op igen.
Det er en meget ubehagelig situation at havne i. Derfor vil mange nok også undersøge muligheden for, om man kan gøre noget for i det hele taget at stoppe ransomware fra at angribe sin computer.
Det findes der efterhånden heldigvis forskellige måder til. Jeg har selv været igang med at undersøge dem, og jeg har ihvertfald tænkt mig, at opgradere min computer på sikkerhedsfronten i forhold til netop ransomware.

Man skal nok se det på samme måde som antivirus, firewalls m.m. at man har så mange værdier på sin computer, at man selvfølgelig skal gøre sit bedste for at forsikre – eller ihvertfald sikre dem. Det har jeg ihvertfald tænkt mig at gøre.

 


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.