**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

Skal dit strygejern på internettet?


Internettet er efterhånden ikke længere så ny en ting. Men på trods af det, så finder vi hele tiden nye måder at bruge netop internettet på. På den måde, kan man sige at det stadig udvikles. Det fremstår ihvertfald evigt frisk, fordi det kommer til brug på en måde, som vi nok ikke have forestillet os for bare fem år siden.

Men det er ret smart, og derfor bliver internet tilkoblede ting også oftest kaldet for noget med smart. Det dækker i virkeligheden over Internet of Things, altså tingenes internet. Men det åbner nemlig op for en masse muligheder, fordi den “dumme” ting bliver gjort klar, og kan udvikles løbende og dermed kan man sikre at dit strygejern forbliver smart. Det burde på sigt give en længere levetid, men selvfølgelig også ændre produktudviklingen fra smarte dimser til smarte platforme som understøtter disse dimser.

Det er ihvertfald den retning jeg tror udviklingen vil gå. Men det er selvfølgelig nok blot et spørgsmål om tid, før den udvikling når at blive overhalet af en nyere udvikling.


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.