**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

Et system der er til at forstå


For efterhånden et godt stykke tid siden, måtte jeg konstatere at jeg havde behov for forbedret salgsstyring i mit arbejde.

Derfor begyndte jeg at kigge mig om, efter et CRM system, som kunne hjælpe mig med netop den del. Jeg synes det virkede uoverskueligt, at skulle danne sig et overblik over fordele og ulemper ved de mange systemer. Så jeg lavede en mini-undersøgelse, som dog hurtigt ende med den konklusion, at jeg ville benytte et dansk CRM system. Men dét at vælge et CRM system, er jo kun første skridt på vejen. Det bliver først alvor, i det øjeblik man skal i gang med også at bruge det. Måske var jeg heldig i mit valg, men jeg har i hvert fald oplevet at det hurtigt blev et værktøj, som føltes naturligt at bruge.

Derfor har jeg også benyttet det flittigt siden, og jeg kan efterhånden dårligt forestille mig, ikke at skulle bruge det.

dual-displays-1240262


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.