**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

Sommer og teknik


Selvom det er højsommer, så må man endelig ikke glemme sin teknik og gadgets.

Når solen skinner, så er det for alvor en god grund til finde sine mange gadgets frem, og måske endda også gadgets til gadgets. Her om sommeren, bruger man mange timer uden for hjemmets fire vægge, og dermed også hjemmets bekvemmeligheder, så som strøm så man kan lade sine mange devices op. I det tilfælde kan et bærbart USB batteri være løsningen. Med sådan en i lommen eller tasken, kan man oplade sine devices på farten, og på den måde være sikker på, at man ikke lige pludselig står i en situation hvor telefon, kamera eller lignende løber tør for strøm.

Derudover kan den danske sommers elementer også være hårde ved din elektronik. Det kan være sand fra stranden, vand fra sommervejret eller noget helt tredje, som ikke nødvendigvis er de bedste venner med dit elektronik. Her findes der forskellige poseløsninger, som beskytter dit elektronik imod disse udfordringer.

Alt i alt, er sommeren også en teknik-årstid. Det er bare en lidt anden type af teknik og gadgets, man har brug for.

 

298487_4349


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.