**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

SMS – Hvad?


Nye tal viser, at danskerne bare sender færre og færre SMSer.

En forklaring på det, er umiddelbart at SMSen simpelthen er blevet overhalet af teknologien. Der er flere eksempler, men jeg tror at de fleste mennesker vil kunne komme i tanke om mindst 2 tjenester, som har erstattet SMS for dem.

Det første bud er Apples iMessage. Det er godt nok kun tilgængelige via Apple enheder, men, de er efterhånden også så udbredte, at det må have en effekt på SMS markedet.

Hvis vi så kigger på et andet bud, så er Facebook helt sikkert også en indflydelse. Med et enormt antal brugere, og tilgængelighed på alle enheder, så er det oplagt at Facebook vil overtage en del af de beskeder, som tidligere er blevet sendt via SMS. De nye tal viser også samtidig, at det mobile dataforbrug er eksploderet og forbruget er bare stigende. Dette er også en indikator for, at der bliver kommunikeret mere via dataforbindelserne end via de traditionelle kanaler.

Så glem SMS, det er der ingen som bruger længere.

1225930_39667326


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.