**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

backup, backup, backup


Du kan sikkert stadig huske din seneste ferie. Den runde fødselsdag eller billedet af dit barns første skridt.

Alt sammen har du sikkert lagt ind på din computer, så det er lidt lettere at finde frem, lige nøjagtigt når du har mest lyst til at genopfriske minderne. Alt er også godt indtil den dag, du oplever at din computer bryder ned, og alle minderne er tabt. – Derfor skal du huske at tage backup!

Man skal se en backup som en forsikring. Ligesom med alle andre forsikringer, håber man at det aldrig bliver nødvendigt at skulle bruge den. Men, når uheldet er ude, når skaden er sket, så er det rart, at man kan få sig reetableret uden for store tab. Det samme gør sig gældende når du tager backup af den data du har på din computer.

Forhåbentlig dør din computer aldrig. Men skulle det ske, så er det da rart, at have gemt en kopi af alle dine filer, så du ikke mister både computer og minder i samme øjeblik.

Der findes et hav af muligheder for backup, en af dem kunne være denne backupløsning, som foretager backup online, også kaldet ekstern backup.

En anden løsning er, at man tager backup til eksempelvis en USB harddisk, som du så kan gemme hvor det passer dig bedst. Sidstnævnte løsning, kan dog vise sig at være problematisk i forbindelse med eksempelvis tyveri eller brand.

Uanset hvad, så bør du allerede i dag overveje en backupløsning til din data.

 

293523_6482


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.