**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik


Man kan næsten ikke forestille sig, hvor mange timer der er forsvundet med på overfladen ligegyldige spil på internettet.

Spil som dybest set ikke har andet formål, end bare at få minutter, timer til at gå imens man modtager let underholdning. I min optik er det vel dybest set ikke meget anderledes, end de som bare glor på ligegyldige TV programmer, tegnefilm og underholder sig selv med det. Spørgsmålet er selvfølgelig, om det at se dumme tegnefilm skulle være mere eller mindre givende end at spille ligegyldige spil på internettet.

Svaret er vel dybest set, at begge dele er bare er et spørgsmål om at få nogle timers underholdning. Her kan midlet vel dybest set være underordnet.

Det kan dog nok være svært at gennemskue for de traditionelt tænkende, men tid er vel bare et parameter som man skal fylde i den ligning, før end at det måske bliver mere normalt at spille end at se TV. Måske er den virkeligheden måske allerede ankommet.

 

1415689_73762844


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.