**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

En ny computer


Jeg sidder efterhånden ved en gammel computer. Jeg synes ventetiden efterhånden virker abnorm. En gang imellem tænker jeg tilbage på den tid, hvor min computer var ny, og alt ting virkede så hurtig og gnidningsfrit. Det er efterhånden mange år, og mange arbejdstimer siden.

Nu er jeg så begyndt at overvej, om jeg skal købe nyt eller om jeg i stedet skal vælge at leje pc?
Jeg har altid ejet min egen computer, og synes der er en fin frihed ved, at man kan gøre med det, og behandle det som man vil.

Omvendt, kan jeg også godt se det smarte i, i stedet at leje pc. På den måde, kan man måske få udskiftet maskinen oftere. Samtidig med, at man kan lade udlejeren stå for vedligehold og opdatering af maskinen. Så slipper man for, selv at bruge utallige timer med hovedet under hjelmen for at få tingene til at virke, bare sådan rimelig tilfredsstillende i hverdagen.

1115824_27760442


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.