**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

En bølge af hacked hjemmesider


Det lader til at flere og flere hjemmesider bliver hacked i denne tid. Jeg er ikke helt klar over hvorfor, eller hvordan det foregår. Men jeg har en ide om, at det er en form for automatiseret angreb.

Uanset hvordan det sker, er det irriterende at blive ramt. Jeg har selv hørt om folk, der har fået deres Joomla hacked. Man opdager det måske ikke i starten, men på et tidspunkt vil man opdage, at der er andre der har adgang til din hjemmeside, og måske bruger den til formål, som du ikke lige selv havde påtænkt at bruge din hjemmeside til. Måske endda tværtimod.
Når uheldet er ude, kan man med fordel alliere sig med nogle professionelle, som kan hjælpe med at få din hjemmeside på ret køl igen. Det kunne jeg ihvertfald sagtens forestille mig, at jeg selv kunne få brug for.

Faktisk, vil jeg allerede nu, inden jeg bliver ramt undersøge hvilke forholdsregler man kan gøre sig, som måske kan besværliggøre at man bliver hacked, og også giver et grundlag for, at man kan genskabe siden effektivt, hvis uheldet er ude.


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.