**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

Må jeg låne dit password?


Hvornår har du sidst skiftet password? Hvis du har en arbejdsplads, hvor du sidder foran en computer, så er chancen for at du har skiftet password i løbet af den seneste måned nok ret stor.

Det skyldes et øget fokus på sikkerhed og sikring af systemer i virksomhederne. De benytter typisk et PAM eller Privileged Access Management system, som det også kaldes. Til at holde styr på brugeres adgang til virksomhedens mange forskellige services og systemer.
Netop derfor, oplever de fleste at de ofte skal udskifte deres passwords til virksomhedens systemer. Udover en hyppig udskiftning, så hjælper systemet også med at holde styr på, hvem der skal have adgang og hvilke konti der evt. skal lukkes ned. I det tilfælde at nogen har en midlertidig adgang, eller hvis en medarbejder forlader virksomheden.

Ved at samle den håndtering i ét system, kan man meget effektivt hold styr på de mange adgangspunkter og brugere.


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.