**** bk2000 ****

teknik, teknik, teknik

Hvad skal vi se i TV?


Fremtidens svar bliver formentlig intet! Internet video streaming tjenester vælter ind over Danmark, og jeg tror at det blot er et spørgsmål om tid, før internet streaming overhaler den traditionelle form for TV som vi kender i dag.

Det handler om at give folk mere frihed, mere frihed til at vælge de film og udsendelser de helst vil se. Samtidig at give folk friheden til at se det, når det passer dem bedst. For hvem har egentlig bestemt, at det passer alle bedst, at de bedste programmer skal sendes klokken 20? Mange streaming tjenester har allerede set potentialet, og det er vel også årsagen til, at så mange af dem spirer frem her i de senere år.

For at imødekomme den tendens, har Danmark Radio endda også lanceret en internetplatform hvor man kan se de fleste af deres udsendelser, såvel nye som gamle. Det giver selvfølgelig en masse frihed, på den måde at have adgang til det store DR arkiv.

Tanken med, at man også kan have adgang til udsendelser som allerede er sendt, passer i øvrigt fint med det behov, der gennem tiden har været med at optage udsendelser for at kunne se dem på et senere tidspunkt. Det er dybest set, et behov som også dækkes af streaming tjenesterne.

Der bør derfor ikke være den store tvivl tilbage, opsig dit TV abonnement, og begynd straks at streame alt du vil se fra internettet. – Det, det nye.

1224537_46304928


Categorized as: Uncategorized

Comments are disabled on this post


Comments are closed.